VALERIE
VAN ZUIJLEN

FOUNDER DIRECTOR

Met een achtergrond in design, film en technologie heeft Valerie van Zuijlen (26) over de hele wereld gestudeerd. Om zo een ​​multidisciplinaire praktijk als creative director op te zetten. Haar werk is internationaal gepresenteerd en bekroond met meerdere titels. Als aankomend jonge meester is haar ambitie om een ​​ambacht te creëren van de immateriële vaardigheid gedefinieerd als "verbinding".

GLOW-2019-Valerie.jpg

AMBITIE

VALERIE: “Er gaapt een enorme kloof tussen reeds zijn afgestudeerd en het zetten van de volgende stap richting het bedrijfsleven. Met de ambitie om een ​​self-made ondernemer te worden en je eigen startup op te richten. Het ontbreken van een handleiding hoe je dit moet doen, een echte ruimte om je te ontwikkelen en like-minded collega's om te brainstormen en ideeën mee te delen, maakt het een sprong in het diepe voordat je zelfs maar begint."

MISSIE

Deze overgang van student naar ondernemer, eveneens met het gebrek aan ruimte om op dezelfde manier afgestemde ervaringen binnen startend ondernemerschap te delen, leidde tot de fundamenten achter het initiatief genaamd LABNEST. Het initiatief dat niet alleen de ruimte faciliteert maar ook de nodige begeleiding biedt om als startende ondernemer aan de slag te gaan. Door samen te werken met regionale professionals en bedrijven uit de industrie (accountants, banken, advocaten, marketeers), biedt Labnest een professionele denktank-incubator dat niet alleen de opkomende generatie startups huisvest en faciliteert om hun "moonshot" te starten, maar ook begeleidt om jouw startup in de wereld van zakelijk leiderschap te plaatsen.

CONTACT

MOBILE:

+31 (0)6 53 59 46 39

EMAIL:
RESUME:
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

LIFELINE

2011-
2016
2017
2018
2018-
2020
2019-
2021
BA GRAPHIC DESIGN

ArtEZ Art Academy
Arnhem

COMPUTER SCIENCE & ELECTRICAL ENGINEERING

Stanford University 

Silicon Valley 

VIDEO GAME STUDIES 

Hong Kong University

MA FILM DESIGN & POLITICS

Gerrit Rietveld

Amsterdam

MA CINEMA STUDIES

NYU Tisch

New York