ACCELERATOR

Met het LABNEST Startup Accelerator-programma van 100 dagen ontwikkel jij jouw unieke idee tot een succesvolle startup. Hierbij verkrijg jij professionele begeleiding op maat, van business coaching, financiën, juridisch, strategie, marketing, branding, developing en prototyping. Om zo een ​​solide businessplan te creëren en jouw eerste prototype om te pitchen aan investeerders die LABNEST specifiek zal matchen aan jouw startup. Na een succesvolle pitch die leidt tot startkapitaal, krijg je nog eens 6 maanden de tijd om je startup naar een hoger niveau te tillen bij LABNEST en om je voor te bereiden om uit het NEST te vliegen en een succesvol bedrijf te worden.

Wanneer kom je in aanmerking?

X Hebt een uniek idee voor een eigen startup.

X De startup maakt positieve impact op de wereld.

X Heeft een innovatief initiatief dat de wereld iets mooier maakt. Dit kan een uitgewerkt idee zijn maar je mag ook al in de startupfase zitten.

X Het hebben van een diploma of onderwijsachtergrond is niet verplicht.

X Bereid om actief te werken aan het initiatief, eventueel tijdens of direct na de studie.

X Labnest HQ bevind zich in Ede - Regio Foodvalley, maar is open voor initiators wonend door heel Nederland. 

Heb jij een uniek idee, waarmee jij de wereld gaat veranderen? Pitch jouw startup aan LABNEST en verover jouw plek in het programma.  

069A2729.jpg
David Snijder
Foodswapp

Accelerator Deelnemer 2022

Labnest heeft mij de mogelijkheid gegeven om samen met experts mijn droom te kunnen realiseren. Zonder Labnest was het voor mij heel lastig om bij de juiste mensen terecht te komen om Foodswapp te hebben staan waar het nu staat. Ook trek je met andere start-ups samen op en dat zorgt ook voor motivatie. Je zit met gelijkgestemden in het zelfde schuitje.

069A2694.jpg
Ruben Autsema
Statieheld
Accelerator Deelnemer 2022

Labnest heeft me een plek gegeven waar ik mij volledig kan focussen op mijn startup met de ondersteuning die ik nodig had.

069A2629.jpg
Doede Scherphof
Legendary
Learning
Accelerator Deelnemer 2022

Anno 2022 is het niet meer te doen om in je eentje je grootste dromen te realiseren. Zoals Steve Jobs ooit zei: "There is just a tremendous amount of craftsmanship in between a great idea and a great product." En Labnest kan dat voor je regelen. Labnest leert je alles wat jij zelf niet kan, wat jou transformeert in een superondernemer met twintig armen en benen. 

DAG 1

BUSINESS SHOWER

Zet jouw eigen onderneming op en presenteer jouw idee aan het team van professionele partners die jouw de aankomende 100 dagen gaan begeleiden op het gebied van strategie, marketing, branding, finance, legal, app development, prototyping en business coaching. 

DAG 1-100

BEGELEIDING

In deze fase werken we naar een solide business en financieel plan waarbij jouw concept/product gevalideerd is in de markt. 

DAG 100

PITCH

Klaar om jouw startup naar het volgende niveau te tillen. Verkrijg subsidies en de pre-seed investerings ronde voor het ontwikkelen van jouw Minimum Valuable Product. 

DAG 100+

VLIEG UIT

Na 100 dagen en maximaal 9 maanden tijd, is jouw startup dermate ontwikkeld en gevalideerd en klaar om op de markt gelanceerd te worden. 

PROGRAMMA

Werk aan het fundament van jouw startup en verkrijg 1:1 begeleiding & masterclasses door specialisten en ondernemers vanuit de regio.

BUSINESS PLAN

Het uitwerken van een start-up business- en financieel plan, prototype & pitch

PROTOTYPE

Het ontwikkelen en valideren van jouw prototype.

MASTERCLASS

Deel uitmaken van professionele masterclasses, workshops en events. 

NESTWERK

Opbouwen van eigen community met gelijkgestemde starters, succesvolle startups en partner netwerk.

FINANCIEEL
ADVIES

Het verkrijgen van financieel advies bij het maken van jouw ondernemingsplan.

PITCH

Het aanscherpen van jouw pitch voor potentiële investeerders met steun van banken uit de regio.

JURIDISCH
ADVIES

Tezamen met een advocaat en notaris de benodigde juridische stappen ondergaan die nodig zijn om jouw onderneming op te zetten.

BRANDING & MARKETING

Tezamen met specialisten op het gebied van strategie, marketing en online branding, om zo jouw onderneming op de kaart te zetten.