top of page
Screenshot 2021-09-17 at 16.02.10.png

ACCELERATOR

DO YOU
HAVE WHAT
IT TAKES

Ben jij de entrepreneur voor de toekomst met een baanbrekend innovatief of impact idee om de wereld te veranderen? En heb jij de ambitie om dit realiteit te maken en je eigen startup op te zetten? Dan is LABNEST op zoek naar jou!

1

Je hebt een uniek idee voor een eigen startup

2

Jouw idee maakt positieve impact op de wereld

3

Bereid om actief te werken aan innovatie

4

Diploma of onderwijs achtergrond niet verplicht

5

Open voor startups wonend door heel Nederland

Model.jpg
Screenshot 2021-09-17 at 16.02.10.png

Doede Scherphof

Founder Legendary Learning

Anno 2023 is het niet meer te doen om in je eentje je grootste dromen te realiseren. Zoals Steve Jobs ooit zei: "There is just a tremendous amount of craftsmanship in between a great idea and a great product." En Labnest kan dat voor je regelen. Labnest leert je alles wat jij zelf niet kan, wat jou transformeert in een superondernemer met twintig armen en benen.

Chesley Verbond

Founder ItsyCycle

Labnest heeft mij enorm geholpen bij het opzetten van mijn bedrijf. Het team van experts heeft me begeleid bij elke stap van het proces en heeft me veel waardevolle inzichten gegeven. Dankzij Labnest kon ik mijn idee omzetten in een succesvolle onderneming. 

WHAT THE  STARTUPS SAY”

Ruben Autsema

Founder Statieheld

Labnest heeft mij de mogelijkheid gegeven om samen met experts mijn droom te kunnen realiseren. Zonder Labnest was het voor mij heel lastig om bij de juiste mensen terecht te komen om StatieHeld te hebben staan waar het nu staat. 

AANMELDEN

Meld je hier aan voor het programma

Upload File
Thanks for submitting!
Aanmelden
bottom of page