top of page

ma 08 mei

|

Wageningen

StatieHeld launch

StatieHeld lanceert de oplossing voor een slimme recyclebak voor klein fles en blik. De launch vindt plaats bij het FORUM op de Wageningse universiteit.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
StatieHeld launch

Tijd en locatie

08 mei 10:00 – 11:00

Wageningen, Droevendaalsesteeg 2, 6708 PB Wageningen, Nederland

Over het evenement

Vanaf 1 april werd statiegeld verplicht voor kleine flesjes en blikjes. Er is veel ophef geweest over de innamepunten voor deze verpakkingen, vooral buiten supermarkten. Maar gelukkig is er een oplossing in zicht: startup StatieHeld lanceert op 8 mei een slimme recyclebak waarbij het statiegeld direct op je rekening staat. Hierdoor wordt het inleveren van kleine flesjes en blikjes niet alleen makkelijker, maar ook aantrekkelijker.

StatieHeld is trots om de eerste recyclebak te presenteren op de campus van de universiteit van Wageningen op 8 mei om 10.00 uur. Tijdens het evenement krijg je de kans om als een van de eersten je blikje of flesje in te leveren in de nieuwe recyclebak. 

Achter StatieHeld staat een jonge ondernemer met een passie voor duurzaamheid en het verminderen van plastic-afval: Ruben Autsema. Ruben is 24 jaar oud en heeft een achtergrond in bouwkunde architectuur en Built environment. Ruben heeft StatieHeld opgericht vanuit zijn passie voor duurzaamheid en het verminderen van plastic-afval. Hij zag dat er nog veel winst te behalen viel bij de inzameling van kleine flesjes en blikjes en wilde hier met StatieHeld een oplossing voor bieden. Door de slimme recyclebak wordt het inleveren van deze verpakkingen niet alleen makkelijker, maar ook aantrekkelijker omdat het statiegeld direct op uw rekening wordt gestort. Op deze manier hoopt Ruben bij te dragen aan een schonere en duurzamere toekomst voor ons allemaal.

Wij hopen dat je op 8 mei erbij kunt zijn op de campus van de universiteit van Wageningen om de lancering van StatieHeld bij te wonen.

Graag ontvangen wij een bevestiging door een RSVP op dit event.

Meer informatie: www.statieheld.com

Vragen: contact@labnest.info

Deel dit evenement

bottom of page