top of page

ONZE MISSIE

 

Bij LABNEST geloven we in de kracht van jonge, innovatieve entrepreneurs en hun potentie om de wereld mooier te maken. Ons doel is om hen te voorzien van de middelen, het netwerk en de expertise om hun ideeën te ontwikkelen tot succesvolle startups.

 

We willen een inspirerende omgeving creëren waar jonge ondernemers, onderwijs, overheid en bedrijfsleven samenkomen en waar evenementen worden gehouden om innovatie en ondernemerschap te bevorderen. Onze missie is om Nederland te helpen uitgroeien tot de nummer 1 startupland van de wereld.

Screenshot 2021-09-17 at 16.02.10.png

FOUNDERS
VISION

  • LinkedIn
069A2867.jpg

Valerie van Zuijlen

LABNEST Founder & Creative Director

Onze oprichter Valerie van Zuijlen heeft LABNEST in 2021 opgericht met als missie om een ​​ecosysteem te creëren waarin jonge, ambitieuze ondernemers en start-ups samen kunnen werken aan hun dromen en waar onderwijs, overheid en bedrijfsleven samenkomen. Haar achtergrond als creatief multi duizendpoot, met ervaring in film (NYU Tisch), design (ArtEZ), computer science en electrical engineering (Stanford University), video gaming (Hong Kong University) geeft ons een unieke multidisciplinaire aanpak.

Bij LABNEST zijn we op zoek naar start-ups die een impact willen maken en dingen op een andere manier willen doen. Onze missie is om hen te helpen slagen en zo een positieve impact op de wereld te hebben. We dromen van vijf vestigingen van LABNEST verspreid over Nederland, waar regelmatig evenementen worden gehouden en waar jonge ondernemers kunnen groeien en bloeien.

268A3811.jpg
Screenshot 2021-09-17 at 16.02.10.png

SOCIAL DEVELOPMENT GOALS

Planet (2).png

Ons innovatie- en impact startup accelerator programma heeft als doel om impact te realiseren en de Sustainable Development Goals (SDG's) te behalen in Nederland. We investeren in het versnellen van veelbelovende ondernemers en startups die innovatief en duurzaam zijn, zodat we samen kunnen werken aan een betere toekomst.

Ons programma draait om het maximaliseren van het maatschappelijk rendement, waarbij financieel rendement een randvoorwaarde is wanneer we besluiten om een ondernemer te helpen met het versnellen van hun startup.

Onze startup accelerator is gericht op het bevorderen van planet (SDG's 7, 12, 13, 14 en 15), prosperity (SDG's 8, 9 en 10) en people (SDG's 3, 4 en 5). We geloven dat deze SDG's cruciaal zijn voor een duurzame en welvarende toekomst voor iedereen.

bottom of page