MISSIE

LABNEST is in 2021 opgericht door Valerie van Zuijlen (27). Met een achtergrond in design, film en technologie heeft Valerie over de hele wereld gestudeerd om zo een ​​multidisciplinaire praktijk als Creative Director op te zetten. Haar werk is internationaal gepresenteerd en bekroond met meerdere titels. 

GLOW-2019-Valerie.jpg
  • LinkedIn

VALERIE VAN ZUIJLEN

Valerie: “Er gaapt een enorme kloof tussen reeds zijn afgestudeerd en het zetten van de volgende stap richting het bedrijfsleven. Met de ambitie om een ​​self-made ondernemer te worden en je eigen startup op te richten. Het ontbreken van een handleiding hoe je dit moet doen, een echte ruimte om je te ontwikkelen en like-minded collega's om te brainstormen en ideeën mee te delen, maakt het een sprong in het diepe voordat je zelfs maar begint."

De overgang van student naar ondernemer en pionier, eveneens het gebrek aan ruimte om op dezelfde manier afgestemde ervaringen binnen startend ondernemerschap te delen, leidde tot de fundamenten achter de oprichting van LABNEST.

 

Door samen te werken met regionale professionals en bedrijven uit de industrie (accountants, banken, advocaten, marketeers), biedt LABNEST een professionele denktank-incubator accelerator traject aan dat niet alleen de opkomende generatie startups huisvest en faciliteert om hun "moonshot" te starten, maar ook begeleidt om jouw startup in de wereld van zakelijk leiderschap te plaatsen.