top of page
Zoeken

De eerste fase van de testcase - ItsyCycle

Het is tijd voor een nieuwe update over de avonturen van Chesley Verbond en haar bedrijf ItsyCycle.

ItsyCycle zet zich in voor de duurzame start voor de nieuwe generatie door middel van een online verhuurplatform met de (baby)producten die je nodig hebt voor de eerste leeftijdsfases van je kind.

In deze nieuwsbrief delen we graag de laatste ontwikkelingen en mijlpalen van Chesley.

Na 100 dagen hard werken aan haar businessplan, is Chesley nu volop bezig met het opzetten van de eerste pilot test. Ze gaat haar proces testen bij een aantal ouders, zodat ze waardevolle feedback kan verzamelen en eventuele verbeteringen kan doorvoeren. Dit is een spannende fase voor Chesley, waarin ze de praktische toepasbaarheid van haar idee kan valideren.


ItsyCycle businessplan wordt gepresenteerd aan de partners na 100 dagen


Op dit moment is Chesley druk bezig met het ontwikkelen van de eerste testcase betreft de bezorging van de producten. Ze heeft contact opgenomen met leveranciers om de juiste formaten en bedrukking te bespreken. Het ontwerp van de doos is essentieel, aangezien het de basis vormt voor haar product en de ervaring van de ouders en kinderen die ermee zullen werken. Chesley streeft ernaar om een doos te creëren die zowel functioneel als aantrekkelijk is.

Daarnaast heeft Chesley haar Shopify-website klaar, waar mensen direct hun membership kunnen afsluiten. Dit stelt ouders in staat om op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier toegang te krijgen tot ItsyCycle en de voordelen ervan te ervaren. Het opzetten van de website is een belangrijke stap om haar bedrijf toegankelijk te maken voor een breder publiek.


Chesley werkt ook aan het uitbrengen van haar persoonlijke verhaal. Ze wil delen wat voor haar belangrijk is in deze missie en welke drijfveren haar hebben geleid tot het oprichten van ItsyCycle. Door haar verhaal te vertellen, hoopt Chesley anderen te inspireren en bewustwording te creëren voor het belang van kansrijke starts voor kinderen.

Op 19 juni zal Chesley naar de conferentie 'Kansrijke Start' van Ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport in Den Bosch gaan. Tijdens deze conferentie worden bedrijven en organisaties samengebracht die gezamenlijk aan oplossingen werken voor de uitdagingen waar kwetsbare kinderen en gezinnen mee te maken hebben. ItsyCycle wordt erkend als een bedrijf dat hieraan kan bijdragen, en Chesley ziet dit als een geweldige kans om haar missie verder te verspreiden. Het is inspirerend om te zien hoe een kind dat zelf een moeilijke start heeft gehad, nu anderen kan helpen

We blijven Chesley op de voet volgen en zullen jullie op de hoogte houden van haar avonturen. Bedankt voor jullie steun en interesse in ItsyCycle en het streven naar kansrijke starts voor alle kinderen

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page