top of page

De eerste inname bak

Op 1 april is het statiegeldsysteem voor blikjes eindelijk in werking getreden, waardoor iedereen nu de kans heeft om het statiegeld terug te krijgen voor de blikjes die ze kopen.


Ruben zag dit probleem ver van tevoren aankomen. En daarom heeft hij de oplossing! De start-up genaamd Statieheld die bezig is met de ontwikkeling van innamepunten, zodat het inleveren van lege blikjes en flesjes op de plaats van consumptie mogelijk wordt. Geen gedoe meer met het meenemen van je lege blikjes en flesjes naar de supermarkt!De eerste innamebak van Statieheld is al in productie en zal begin mei geplaatst worden op de Universiteit van Wageningen, waar studenten hun lege blikjes en flesjes kunnen inleveren en direct het statiegeld op hun rekening ontvangen. Er is enorm veel interesse in de inzamelbakken van Statieheld, voornamelijk vanuit hogescholen en tankstations.


Het is duidelijk dat Statieheld momenteel hard aan de weg timmert, en we kunnen uitkijken naar verdere ontwikkelingen bij deze start-up! Blijf onze blog volgen voor meer updates over dit veelbelovende bedrijf.

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page