top of page
Zoeken

Van test, naar Bèta, naar Alpha Legendary Learning

We hebben groot nieuws over Legendary Learning en de ontwikkeling van de eerste game voor scholieren! Oprichter Doede Scherphof heeft namelijk het prototype van deze game voor de mei vakantie getest en heeft waardevolle feedback ontvangen. Hierdoor heeft hij samen met co-founder Matz Cajada Vargues de afgelopen tijd keihard gewerkt aan de ontwikkeling van deze game en de lancering van de bèta versie staat gepland voor volgende week!


Scholier leert Engels met Legendary Learning


Deze bèta versie zal beschikbaar worden gesteld aan maar liefst 50 scholieren, die de game mogen testen. Dit is een geweldige kans voor deze scholieren om als een van de eersten de game te spelen en hun feedback te geven. De feedback die ze ontvangen zal Legendary Learning helpen om de game nog verder te verbeteren voor de alpha versie.Doede Scherphof kijkt mee hoed scholieren de eerste versie spelen op school


De game is ontwikkeld om scholieren te helpen met leren op een leuke en interactieve manier. Met deze game wilt Doede het leren voor scholieren leuker en uitdagender maken. We zijn ontzettend enthousiast over de ontwikkeling van deze game en kunnen niet wachten om te horen wat de scholieren van de bèta versie vinden.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen en nieuwtjes via onze website en social media kanalen. We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij en kijken uit naar de lancering van de bèta versie!

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page