top of page

BUSINESS INNOVATION

STUDENTEN
AANMELDEN

Bij LABNEST geloven we in de kracht van samenwerking met jonge professionals om hun talenten te vertalen naar concrete praktijkervaring. We bieden een platform waarop ze hun vaardigheden kunnen aanscherpen en toepassen. Samen smeden we een brug tussen potentieel en realisatie.

616_0256.02_24_44_42.Still111.jpg

1

Start van je stage bij LABNEST

Het traject trapt af met een boeiende kennismaking, waarbij ons enthousiaste LABNEST-team van jonge professionals je meeneemt door het huidige traject. Tijdens deze sessie zullen we ook grondig jouw persoonlijke leerdoelen bespreken, zodat we samen een op maat gemaakt en betekenisvol avontuur kunnen beginnen.

2

Planning en onderzoek

Jij bent de regisseur van jouw stageavontuur. Samen met jou stellen we een doordachte routekaart op, waarbij we, indien nodig, de juiste partners en resources betrekken. Daarnaast plannen we creatieve sessies in om met ons team sprankelende ideeën te genereren. Jij gaat vervolgens op ontdekkingsreis door verschillende concepten en brengt deze tot leven in pakkende presentaties voor het hele team.

3

Uitvoering

Na grondig onderzoek te hebben verricht, neem je het roer in handen en ga je vol enthousiasme aan de slag met het testen van je concept. Dit avontuur omvat meerdere testrondes, waarbij je jouw concept verfijnt en bijschaaft waar dat nodig is. We dagen je uit om grenzen te verleggen en een concept te creëren dat niet alleen vernieuwend is, maar ook tot in de perfectie is uitgewerkt.

4

Presentatie

En dan is het moment aangebroken om het schijnwerperlicht op jou te richten! Je zult het langverwachte concept presenteren aan zowel het LABNEST-team als mogelijk zelfs aan de opdrachtgever. Dit is jouw moment om te schitteren, je ideeën met overtuiging over te brengen en de vruchten van je inzet te laten zien. Laat zien waar je toe in staat bent!

Team Business Innovators

069A2783.jpg

Camille van der Bilt

LABNEST Business Innovater & Project Leader

WhatsApp Image 2023-04-10 at 10.46.00 PM.jpeg

Raúl Hernández Miguel

LABNEST Business Innovater 

IMG_0743.jpeg

Lotte Gommers

LABNEST Business Innovator

Trainee

1667747259639.jpeg

Casper Knuvelder

LABNEST Business Innovator

Intern

Screenshot 2021-09-17 at 16.02.10.png

Innovation starts with new perspectives, our young professionals lead the way.

MELD JE AAN

Upload File
Upload File

Bedankt voor je aanmelding! Je hoort zo snel mogelijk van ons.

bottom of page