top of page

BUSINESS CHALLENGES

INNOVEER JOUW BEDRIJFS CHALLENGE

LABNEST zet zich in om uitdagingen binnen bedrijven op te lossen door middel van innovatieve oplossingen. Wij brengen bedrijven en getalenteerde young professionals samen om gezamenlijk innovaties binnen het bedrijf te realiseren. Als bedrijf krijg je hier de mogelijkheid om uitdagingen voor te leggen en te profiteren van de expertise van onze diverse groep talenten, young professionals en startups. Of het nu gaat om technologische doorbraken, strategische plannen, of creatieve oplossingen, ons team staat klaar om uw bedrijf te ondersteunen. Samen smeden we de innovatieve oplossingen van morgen!

616_0256.01_42_48_49.Still076.jpg

1

Welkom in de Toekomst!

Maak kennis met ons dynamische team van business innovators, bespreek verwachtingen en stel samen de tone-of-voice voor het project vast.

2

Duik In De Diepte!

Young professionals storten zich onder begeleiding van LABNEST op de challenge, creëren context en geven de uitdaging vorm.

3

Structuur & Actie!

Ontwikkel een gestructureerde interne taakverdeling en een gedetailleerd stappenplan om doelgericht naar de oplossing toe te werken. Blijf in nauw contact met LABNEST en behoud de flow.

4

Showtime!

Onderzoek, presentaties en evaluaties leiden tot het proof of concept. Jij als opdrachtgever wordt uitgenodigd voor een sprankelende presentatie van de eindresultaten, waarna we samen de oplevering bespreken.

5

What's Next?

Bespreking van de vervolgstappen! Verken nieuwe mogelijkheden, overweeg verdere samenwerking, implementatie van oplossingen en ontdek nieuwe kansen en initiatieven. Het traject eindigt niet hier; het opent de deur naar een continu proces van vernieuwing en samenwerking.

Team Business Innovators

069A2783.jpg

Camille van der Bilt

LABNEST Business Innovator & Project Leader

IMG_2092.heic

Raúl Hernández Miguel

LABNEST Business Innovator 

IMG_0743.jpeg

Lotte Gommers

LABNEST Business Innovator

1667747259639.jpeg

Casper Knuvelder

LABNEST Business Innovator

Intern

Screenshot 2021-09-17 at 16.02.10.png

Innovation starts with new perspectives, our young professionals lead the way.

bottom of page