top of page

STARTUP PORTFOLIO

The Next Generation Startups

De startups die bij LABNEST worden geïnitieerd, zetten zich in vanaf het idee tot aan de marktintrede om een positieve verandering in de wereld teweeg te brengen.

118_pop.jpeg
StatieHeld logo 3.png

STARTUPS

Logo-Hurai-RGB.png
LOGO-RGB-1024x485.png
qt=q_95.webp
Atthaa Homes Logo.png
Screenshot 2021-09-17 at 16.02.10.png

Statieheld

Founder Ruben Autsema

CEO Valerie van Zuijlen

Statieheld ontwikkeld een nieuwe oplossing voor het recyclen van statiegeld producten! Met Statieheld's geavanceerde recycle-automaten kun je nu snel en gemakkelijk flesjes en blikjes recyclen en ontvang je het geld direct digitaal terug. 

Statieheld beeld.jpg
Screenshot 2021-09-17 at 16.02.10.png
Hurai-post-Linkedin-blauwe-versie[88].jpg

Hurai

Founders Günes van Dijk & Wout Konings

Hurai is jouw betrouwbare metgezel in de wereld van huurconflicten, een snelle en efficiënte AI-jurist die zich richt op het ondersteunen van huurders. Met een duidelijke missie streven we ernaar om huurders de middelen te bieden om hun juridische positie te begrijpen en te verdedigen. Of het nu gaat om het terugkrijgen van je borg, onverwachte rekeningen, of dreiging van uitzetting, Hurai staat klaar om te helpen. Geen eindeloos speuren op Google of hoge advocatenkosten, maar op maat gemaakte oplossingen, beschikbaar 24/7. We zijn er voor iedereen, altijd toegankelijk en betaalbaar. Met Hurai aan je zijde, navigeer je moeiteloos door de complexe jungle van huurwetgeving.

Screenshot 2021-09-17 at 16.02.10.png

ItsyCycle

Founder Ceo Chesley Verbond

ItsyCycle gelooft dat elke ouder diens kind de beste start gunt. Maar waarom zou je als ouder alle spullen die je voor je kind nodig hebt zelf willen aanschaffen? Veel baby-en kinderproducten worden maar kort gebruikt. Bij ItsyCycle huren ouders second life (baby)producten inplaats van kopen. Zo zorgen we met elkaar voor minder productie, minder afval en dus een lagere CO2-voetafdruk. Zo is ItsyCycle een duurzame start voor de nieuwe generatie én de generaties daarna!

230ca0aa6dd4de7c55f0cb699df62fbddec2484fba459dffe4d824b35057aa9a.jpg
Screenshot 2021-09-17 at 16.02.10.png
Scherm­afbeelding 2024-02-24 om 14.54.30.png

Foodswapp

Founder David Snijder

Foodswapp wil de vreugde van koken aan anderen teruggeven door het maken van voedselkeuzes gemakkelijker en eenvoudiger te maken voor anderen. Foodswapp is een app die door middel van een algoritme leert wat iemand lekker vindt en op basis daarvan suggesties geeft voor wat iemand die avond kan eten. Dit bespaart tijd, gemak en inspiratie.

Screenshot 2021-09-17 at 16.02.10.png

Legendary Learning

Founder Doede Scherphof

Legendary Learning maakt games waarmee middelbare scholieren kunnen leren voor hun toetsen. De games maken het leerproces aanzienlijk aantrekkelijker, waardoor ze het leuker vinden om te doen. Hierdoor verdwijnen hun gebruikelijke frustraties tijdens het studeren.

image.png
Screenshot 2021-09-17 at 16.02.10.png

Chesley Verbond

Founder ItsyCycle

Labnest heeft mij enorm geholpen bij het opzetten van mijn bedrijf. Het team van experts heeft me begeleid bij elke stap van het proces en heeft me veel waardevolle inzichten gegeven. Dankzij Labnest kon ik mijn idee omzetten in een succesvolle onderneming. 

Doede Scherphof

Founder Legendary Learning

Anno 2023 is het niet meer te doen om in je eentje je grootste dromen te realiseren. Zoals Steve Jobs ooit zei: "There is just a tremendous amount of craftsmanship in between a great idea and a great product." En Labnest kan dat voor je regelen. Labnest leert je alles wat jij zelf niet kan, wat jou transformeert in een superondernemer met twintig armen en benen.

Ruben Autsema

Founder Statieheld

Labnest heeft mij de mogelijkheid gegeven om samen met experts mijn droom te kunnen realiseren. Zonder Labnest was het voor mij heel lastig om bij de juiste mensen terecht te komen om StatieHeld te hebben staan waar het nu staat. 

bottom of page