top of page
DSC02531.jpg

TRANSFORM 

JOUW IDEEËN TOT SUCCES IN ONZE INNOVATIEVE RUIMTES

Screenshot 2021-09-17 at 16.02.10.png

Wil jij jouw volgende zakelijke bijeenkomst of evenement organiseren in een inspirerende en professionele omgeving? Dan hebben wij bij LABNEST innovatielab de oplossing voor jou.

Wij bieden verschillende faciliteiten zoals vergaderzalen, podcast studio's, een micro cinema, eigen kantoren, workshop ruimtes en presentatie ruimtes in ons innovatielab.

Bovendien bieden wij flexibele boekingsmogelijkheden, zodat jij alleen betaalt voor de tijd die jij nodig hebt. En met onze gunstige locatie, gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en met parkeergelegenheid in de buurt, is het organiseren van uw evenement bij ons nog nooit zo eenvoudig geweest.

DSC02545.jpg
Screenshot 2021-09-17 at 16.02.10.png
DSC02535.jpg

Onze faciliteiten zijn voorzien van moderne apparatuur en zijn ontworpen om jouw creativiteit en productiviteit te stimuleren. Of je nu een start-up bent die behoefte heeft aan een eigen kantoor, een teambuilding sessie wilt organiseren in onze workshopruimte of een presentatie wilt geven in onze moderne presentatieruimte, wij hebben alles wat u nodig heeft.

 

Boek nu uw faciliteit bij LABNEST en ontdek de voordelen van werken in een professionele omgeving die jouw creativiteit en productiviteit stimuleert.

Boek Faciliteiten