top of page

EVENTS

LABNEST events, workshops & masterclasses

INNOVATE Innovatiefste Student van Nederland

Van de 115 aanmeldingen voor de innovatiefste student van Nederland 2022, krijgen maar liefst 9 studenten de kans om hun idee te pitchen voor de jury. Na een intensieve bootcampweek met trainingen van vooraanstaande experts en  organisaties, maakt 1 student kans op de hoofdprijs en een reis naar Silicon Valley. 

Pitch Event

9 September 2022

Locatie: LABNEST Ede

spacex--p-KCm6xB9I-unsplash.jpg
logo-bp-white.png

BUSINESS POSSIBLE

Labnest x De Nederlandse Ondernemers Academie

Miljoenen mensen over de wereld dromen van een eigen onderneming. Om deze droom daadwerkelijk te realiseren organiseert de Nederlandse Ondernemers Academie en Labnest voor jou een speciaal event genaamd "Business Possible".  Het event voor aanstaande en startende ondernemers. Met gastsprekers als Diderik van Gent (Toyota), Boris Guntenaar en Robbert Kuijper (Zero Gravity Drones), Rogier Power (Kumasi Drinks), Dieuwertje Bouchier en Jeroen Lubbers (Dirkzwager patentrecht), Kimberley Bos (Olympisch Skeleton atleet). 

Event

12 Maart 2022

13:00-16:00

Locatie: LABNEST Ede

Christelijke Hogeschool Ede

Bedrijfskunde

Op donderdag 9 September vond de kick-off plaats van de Christelijke Hogeschool Bedrijfskunde opleiding. De dag stond volledig in het teken staat van de toekomstige ondernemers uit onze regio. Te gast zo’n 75 vierdejaars bedrijfskunde studenten en 15 directies van bedrijven uit onze bruisende regio. De dag gaat van start met proeverijen, drone demonstraties, bbq, pitches, award ceremonie en unieke gastsprekers vanuit de Foodvalley, waaronder o.a. Bambook (Richard Aangeenbrug & Brent Waterman), Flitsmeister (Jorn de Vries), Vin Natoer (Carlita Companjen & Sanne Elisabeth Talmon), Bakker Bart Ede (Ronald Van Kolthoorn), Corvus Drones (Frans-Peter Dechering), Eelco Craanen (Partner CROP accountants & adviseurs), Rob den Hollander (Rabobank Vallei en Rijn), Maud Hulshof (Wethouder Wageningen en Regio Foodvalley), Jan-Pieter van der Schans (Wethouder Ede).  

Kick Off Event

9 September 2021

Locatie: LABNEST Ede

Edese Ondernemers Challenge

Edese Ondernemers Challenge: "Hoe meer impactondernemers in Ede, hoe beter! Want hoe meer ondernemers en goede doelen een positieve bijdrage leveren aan de gemeente Ede, hoe meer we er met zijn allen op vooruit gaan. Daarom biedt de gemeente jouw organisatie of goede doel een gratis programma aan om een idee te ontwikkelen dat écht impact maakt. Je ontwikkelt een serieus plan, krijgt ondersteuning bij het aanscherpen van je verdienmodel en hulp bij het vermarkten van je idee. Met welk initiatief doe jij mee?"

Workshop & Masterclass

 

4 November 2021

Training Impact Ondernemen

3 Februari 2021

Training Nestwerken

Locatie: LABNEST Ede

Nederlandse Ondernemers Academie

De Nederlandse Ondernemers Academie richt zich op startende ondernemers en tussenjaars studenten tussen de 17-24 jaar oud. Waarbij aan de hand van een "ondernemersreis" in 4 maanden tijd je wordt geholpen met de eerste stappen in het ondernemerschap. 

Workshop & Masterclass

10 September 2021

10 December 2021

Locatie: LABNEST Ede

Zomer Ondernemer

Regio Foodvalley

Ben je tussen de 15 en 25 jaar en woon of studeer je in de regio Foodvalley? Dit is dé perfecte plek om als Zomerondernemer een start te maken met je eigen bedrijf en je ondernemersvaardigheden te ontwikkelen! En dat doe je niet alleen: je doorloopt het project van zes weken in een groep van 20 zomerondernemers. Maak van je vakantiebaan je droombedrijf en het leuke is dat jouw deelname helemaal gratis is!

Workshop & Masterclass

 

Driedaagse training

27, 28, 29 Juli 2021

 

Terugkomdagen

5, 12, 19, 26 Augustus 2021

 

Locatie: LABNEST Ede

Op zoek naar de locatie voor jouw aanstaande business event? LABNEST hosts, faciliteert en organiseert jouw business event bij LABNEST. In onze 50m2 "Nest", plaats voor 50 personen en voorzien van multimedia presentatie faciliteiten. Interesse neem nu contact op.

bottom of page