EVENTS

LABNEST evenementen, pitches, masterclasses, workshops en co-hosting. 

Zomer Ondernemer

Regio Foodvalley

Ben je tussen de 15 en 25 jaar en woon of studeer je in de regio Foodvalley? Dit is dé perfecte plek om als Zomerondernemer een start te maken met je eigen bedrijf en je ondernemersvaardigheden te ontwikkelen! En dat doe je niet alleen: je doorloopt het project van zes weken in een groep van 20 zomerondernemers. Maak van je vakantiebaan je droombedrijf en het leuke is dat jouw deelname helemaal gratis is!

Driedaagse training

12, 13, 14 Juli 2021

 

Terugkomdagen

26 Juli, 2, 9, 16 Augustus 2021

 

Kick Out

26 Augustus 2021

Locatie: LABNEST Ede

Business Possible 

Ondernemersprogramma

De Nederlandse Ondernemers Academie

Make your business possible. Je bent gestart met je ondernemersreis. Je vraagt je af hoe je jouw businessidee nog concreter maakt en hoe je de levensvatbaarheid verhoogt. Misschien heb je je baan al opgezegd, werk je nog deels voor een baas of ben je pas afgestudeerd. Je hebt in ieder geval geen animo om nog een opleiding te volgen en je vol te stoppen met theorie. Je voelt wel dat je nu extra stappen moet zetten en twijfels moet overwinnen om je business echt ‘possible’ te maken. Ja, daar kun je een flinke duw in de rug bij gebruiken. In dat geval: past ons ondernemersprogramma perfect bij jou. Geen leerboeken, leslokalen en studeren, maar 2 maanden lang persoonlijke begeleiding, DOEN en inspiratie van ervaren ondernemers.

Tijdens dit programma schrijf je geen vuistdikke businessplannen, maar ga je direct aan de slag met het optimaliseren van je business. Along the way krijg je antwoorden op veel vragen, die je meteen verwerkt op je website/socials en – nog belangrijker – in je verkoop.

Ondernemings programma:

5x Vrijdag Mei-Juni 2022

09:30 – 15:00 uur

Locatie: LABNEST Ede

De Nederlandse Ondernemers Academie is Dbussiness coach bij De Startversneller een subsidieregeling voor startende ondernemers in Gelderland en Overijssel. Met deze regeling kun je ons ondernemersprogramma bijna gratis volgen.

spacex--p-KCm6xB9I-unsplash.jpg
logo-bp-white.png

Business Possible

Labnest x De Nederlandse Ondernemers Academie

Miljoenen mensen over de wereld dromen van een eigen onderneming. Want dat betekent, groots denken, plezier hebben, keihard werken en er een mooi succes van maken. Om deze droom daadwerkelijk te realiseren organiseert de Nederlandse Ondernemers Academie en Labnest voor jou een speciaal event. 

Maak je droom waar en schrijf je snel in voor BUSINESS POSSIBLE, het event voor aanstaande en startende ondernemers op 12 Maart in Ede. 

Gastsprekers die hun ambities realiseerden, delen hun hoogte- en dieptepunten. Dit zijn:

  • Diderik van Gent, Toyota Ede, Veenendaal en Amersfoort: Van familiecultuur, naar familiebedrijf!

  • Boris Guntenaar & Robbert Kuijper, Zero Gravity: Van hobby vliegen naar professie drone piloot. 

  • Rogiér Power, Kumasi Drinks: Over future proof ondernemen

  • Dieuwertje Bouchier & Jeroen Lubbers, specialisten van Dirk Zwager: Van goed idee, naar intellectuele eigendom.

  • Kimberley Bos, Olympisch atleet Skeleton racer: Topsport is ondernemen 

Event

12 Maart 2022

13:00-16:00

Locatie: LABNEST Ede

Tickets reserveer je op businesspossible.nl

Christelijke Hogeschool Ede

Bedrijfskunde

In samenwerking met de CHE-Bedrijfskunde opleiding draait Labnest een pilot waarbij een selectie studenten werkt aan eigen startup.

 

Op donderdag 9 September vind de kick-off plaats. Een geheel verzorgde dag die volledig in het teken staat van de toekomstige ondernemers uit onze regio. Te gast zo’n 75 vierdejaars bedrijfskunde studenten en 15 directies van bedrijven uit onze bruisende regio. De dag gaat van start met proeverijen, drone demonstraties, bbq, pitches, award ceremonie en unieke gastsprekers vanuit de Foodvalley, waaronder o.a. Bambook (Richard Aangeenbrug & Brent Waterman), Flitsmeister (Jorn de Vries), Vin Natoer (Carlita Companjen & Sanne Elisabeth Talmon), Bakker Bart Ede (Ronald Van Kolthoorn), Corvus Drones (Frans-Peter Dechering), Eelco Craanen (Partner CROP accountants & adviseurs), Rob den Hollander (Rabobank Vallei en Rijn), Maud Hulshof (Wethouder Wageningen en Regio Foodvalley), Jan-Pieter van der Schans (Wethouder Ede).  

Kick-Off Dag event

9 September 2021

Locatie: LABNEST Ede

In samenwerking met: Christelijke Hogeschool Ede Bedrijfskunde, CROP accountants & adviseurs, Bambook, Flitsmeister, Vin Natoer, Bakker Bart Ede, Corvus Drones, Rabobank Vallei en Rijn, Regio Foodvalley, HeliCentre, Sethone Cateraars, Bakkucino, Puro gelato & caffe Ede, Stretchtenten.nl, RDJAV, Leds Party, Artymen, Xandro Media. 

Zomer Ondernemer

Regio Foodvalley

Ben je tussen de 15 en 25 jaar en woon of studeer je in de regio Foodvalley? Dit is dé perfecte plek om als Zomerondernemer een start te maken met je eigen bedrijf en je ondernemersvaardigheden te ontwikkelen! En dat doe je niet alleen: je doorloopt het project van zes weken in een groep van 20 zomerondernemers. Maak van je vakantiebaan je droombedrijf en het leuke is dat jouw deelname helemaal gratis is!

Driedaagse training

27, 28, 29 Juli 2021

 

Terugkomdagen

5, 12, 19, 26 Augustus 2021

 

Kick Out

31 Augustus 2021

Locatie: LABNEST Ede

Edese Ondernemers Challenge

Edese Ondernemers Challenge: "Hoe meer impactondernemers in Ede, hoe beter! Want hoe meer ondernemers en goede doelen een positieve bijdrage leveren aan de gemeente Ede, hoe meer we er met zijn allen op vooruit gaan. Daarom biedt de gemeente jouw organisatie of goede doel een gratis programma aan om een idee te ontwikkelen dat écht impact maakt. Je ontwikkelt een serieus plan, krijgt ondersteuning bij het aanscherpen van je verdienmodel en hulp bij het vermarkten van je idee. Met welk initiatief doe jij mee?"

Programma 2021-22

4 November t/m 10 Maart

4 November 2021

Training Impact Ondernemen

3 Februari 2021

Training Nestwerken

Locatie: LABNEST Ede

Nederlandse Ondernemers Academie

Nederlandse Ondernemers Academie: "Je bent tussen de 17 en 24 jaar, maar schoolbanken en studieboeken zie je nu niet zitten. Je voelt dat er een ondernemer in jou schuilt. Jij wil namelijk voorop lopen in plaats van volgen. Jezelf ontwikkelen door te doen. Je ideeën concreet maken. Wij helpen je graag met jouw eerste stappen in het ondernemerschap. Samen gaan we op een geweldige ontdekkingstocht van 4 maanden. Een reis waarin je met vallen en opstaan echt je eigen bedrijfje opzet en ontdekt wat jouw talenten zijn. Na deze boost weet je wat ondernemen is èn beter wat je wilt: nog even doorstuderen of meteen verder met je eigen bedrijf."

Programma najaar 2021

3 september t/m 23 december

10 September 2021

10 December 2021

Locatie: LABNEST Ede

Op zoek naar de locatie voor jouw aanstaande business event? LABNEST hosts, faciliteert en organiseert jouw business event bij LABNEST. In onze 50m2 "Nest", plaats voor 50 personen en voorzien van multimedia presentatie faciliteiten. Interesse neem nu contact op.