top of page

DÉ STARTUP
BUILDER VAN
NEDERLAND

Samen bouwen aan de innovaties van de toekomst

Welkom bij Labnest, het nest voor de next generation entrepreneurs met een missie om de toekomst te vormen met baanbrekende innovatieve en impactvolle startup ideeën. 

STARTUPS

StatieHeld logo 3.png
Logo-Hurai-RGB.png
qt=q_95.webp
LOGO-RGB-1024x485.png
Atthaa Homes Logo.png
Screenshot 2021-09-17 at 16.02.10.png

Become the next Startup to change the World

LABNEST is hét innovatienest voor de toekomstige generatie ondernemers en vernieuwers. Hier kunnen jonge innovators samenkomen, groeien en hun unieke ideeën voor startups omvormen tot succesverhalen. Met investeringen en deskundige begeleiding streven we ernaar om dromen om te zetten in realiteit.

 

Opgericht in 2021 door Valerie van Zuijlen, is LABNEST de plek waar de next generation entrepreneurs hun innovatie kunnen realiseren.

Screenshot 2021-09-17 at 16.02.10.png

Met onze 9 maanden startup-builder programma verkrijg jij als next generation entrepreneur professionele begeleiding op maat van strategie, branding, marketing, finance en legal, om zo tot een innovatief businessplan te komen en wordt klaar gestoomd om te pitchen voor investeerders. Welke LABNEST specifiek matched bij jouw startup.

 

Waar wacht je nog op? Plan jouw intake pitch in bij LABNEST en ontwikkel de toekomst vanaf vandaag! 

Let's innovate and create impact together

PARTNERS

logo-dirkzwager.png
logo-big-light1651148304logo.png
CROPlogo256.jpeg
GSTALT_BEELDMERK.png
0059.png
nextgear.png
download.png
logo-white.png
Garindo-linkedin-banner.jpg
Labnest dak.jpg

Headquarters Ede

LABNEST's HQ bevindt zich in Ede, en beschikt over zes labs voor het startup-builder programma. Daarnaast organiseert LABNEST masterclasses, evenementen en co-hosting en is er een aanbod voor het gebruik van faciliteiten zoals vergaderruimtes, flex labs, een pitch room, micro cinema en podcast studio op dag basis te huur aan.

Zeg je innovatie, dan zeg je LABNEST. Met een nestwerk aan young professionals en partners, biedt LABNEST de formule voor het bouwen van Startups 

Bij LABNEST geloven we sterk in de kracht van samenwerking en co-creatie. Onze jonge professionals brengen een frisse en dynamische energie in, terwijl onze partners de nodige ervaring en expertise inbrengen om start-ups te helpen gedijen in een competitieve markt. Samen smeden we sterke banden en werken we aan innovatieve oplossingen die de wereld kunnen veranderen. Of je nu een start-up bent die net begint of een gevestigd bedrijf dat op zoek is naar nieuwe perspectieven, LABNEST is de plek waar ideeën tot leven komen.

Aesthetic Phone Mockup Instagram Post (2).png

VOLG JE ONS AL?

Linkedin

  • LinkedIn

Instagram

  • Instagram

Youtube

  • YouTube
  • Spotify

Join our Nestwork

Thanks for submitting!

bottom of page