top of page

TALENT NEST

Young Profs lead the way

Bij LABNEST geloven we in de kracht van de next generation professionals om hun talenten te vertalen naar concrete praktijkervaring. We bieden een platform waarop ze hun vaardigheden kunnen aanscherpen en toepassen. Samen smeden we een brug tussen potentieel en realisatie. Ben jij een gedreven individu met een passie voor het inzetten van jouw expertise in uitdagende projecten die de wereld veranderen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

268A3811.jpg
Screenshot 2021-09-17 at 16.02.10.png

Wat is het talent nest?

Wat is Talent Nest? Labnest verbindt getalenteerde individuen zoals jij met baanbrekende projecten die de norm uitdagen en de toekomst vormgeven. In ons Talent Nest worden jouw unieke vaardigheden en passies gematcht met veeleisende vraagstukken binnen diverse innovatieve projecten.

Wie zoeken wij?

Wij verwelkomen gedreven individuen met diverse achtergronden, variërend van informatica tot psychologie en van werktuigbouwkunde tot journalistiek. Als jij ernaar verlangt om jouw expertise in te zetten voor projecten die de grenzen van mogelijkheden verleggen, dan zijn wij op zoek naar jou!

What's in it for you?

  • Stagevergoeding: Ontvang een passende vergoeding terwijl je deelneemt aan opwindende projecten.

  • Prijsbeloningen: Maak kans op prijzen als erkenning voor jouw waardevolle bijdrage aan succesvolle projecten.

  • Co-founder worden: Ontdek unieke kansen om medeoprichter te worden van veelbelovende start-ups die voortkomen uit deze innovatieve projecten.

Labnest verbindt getalenteerde individuen met innovatieve projecten die de wereld veranderen. We matchen unieke vaardigheden en passies met veeleisende vraagstukken binnen diverse projecten.

In Talent Nest van Labnest vervul je niet zomaar een rol; je wordt een essentieel onderdeel van het oplossen van echte business challenges. Onze innovatieve projecten worden rechtstreeks gevoed door de uitdagingen waarmee bedrijven in de voorhoede van de industrie te maken hebben. Als lid van Talent Nest wordt jouw unieke set vaardigheden en passies nauwkeurig afgestemd op deze veeleisende vraagstukken. Of het nu gaat om het ontwikkelen van cutting-edge technologieën, het bedenken van strategieën voor marktleiderschap, of het creëren van impactvolle content, jij draagt bij aan oplossingen die daadwerkelijk de wereld veranderen. De Talent Nest-gemeenschap fungeert als een dynamisch en collaboratief ecosysteem, waarin jouw bijdrage direct impact heeft op het succes van onze business innovatie tak. Samen gaan we de uitdagingen aan en vormen we de toekomst van innovatie en ondernemerschap.

Open aanmelding Talent Nest

Ben jij een young professional en wil je deel uitmaken van ons Talent Nest, waar jij jouw skills kan inzetten voor innovatie en challenges? En wij jouw matchen met onze opdrachtgever. Meld je dan nu aan. 

Upload File
Upload File
Thanks for submitting!

Talent Scouts

IMG_2092.heic

Raúl Hernández Miguel

LABNEST Business Innovator 

raul@labnest.info

IMG_0743.jpeg

Lotte Gommers

LABNEST Business Innovator

lotte@labnest.info

bottom of page